Opis forum
...pytanko mam nastepujace...czy sa jakies kryteria dotyczace naboru?...moze nalezaloby sie nad tym zastanowic, zeby sojusz rosl w sile a nowi czlonkowie raczej pomagali nam piac sie w gore, niz leciec w dol...nie mam bynajmniej tu nic na msli w stylu...o ten to sie nie nadaje, a ten to to nie potrafi, a tamten to nie ma...no i duga sprawa to, jesli prowadzimy aktywny nabor, to moze nalezaloby poskanowac najblizsze otoczenie i poszukac graczy, ktorzy dodaliby wartosc do sojuszu...co o tym myslicie???...taki maly werbuneczek...
zgadzam się z Wami w 100% i chciałbym abyśmy razem się zastanowili nad tymi kryteriami aby to była wspołna decyzja sojuszu macie jakies propozycje odnośnie kryteriów?? jestem otwarty na współprace
tak jak napisalem poprzednio nie liczyc na punkty ale na doswiadczenie napisac np na zewnetrznym ze przyjmiemy kazdego na okres probny aby sprawdzic czy jest doswiadczonym graczem i czy wspulpracuje z sojuszem czy tez przyszedl do nas tylko dla ochrony
to może któryś z Was miałby ochote opracować taki zarys warunków dla kandydatów??
jak bedziecie miec jakies pomysly dajci znac.. sa 2 miejsca do obsadzenia w radziejesli sie spiszecie zajmiecie je
Gość
jeżeli uważacie że dzięki mnie lecicie w dół to moge wystąpić z sojuszu
nie nie nie to nie tak
skoro jestes w soju to znaczy ze swiadomie Cie przyjelismy i przez Ciebie nie lecimy w dol
takze nie przejmuj sie
chodzi tylko o integracje w soju
poprostu musimy Cie najpierw poznac napisz kilka postow o sobie a ten watek jest akurat o nowych graczach i im bedziemy stawiac nowe wymagania obecny stan sojuszu jest juz staly no chyba ze komus sie nie spodoba i nas opusci ale mam nadzieje ze dobrze Wam sie tu gra
Gość
oko